D'esquerra a dreta: Anna Castillo, Jordi Cervera i Joan Miró. Foto: Ajuntament de Reus.

La caminada popular de Reus a la Pineda se solidaritza amb la diabetis

La segona caminada popular del cicle 'Rutes Reus' d’aquest 2018 es portarà a terme el diumenge 8 d’abril i es dedicarà a conscienciar la població i recollir fons a favor de la lluita contra la diabetis. En aquesta ocasió el recorregut serà Reus- Vila-seca – Platja de la Pineda i es farà en col·laboració amb el col·lectiu acadèmic Act4health (integrat per doctorands en biomedicina implicats en la recerca sobre la malaltia) i amb l’Associació de Diabètics de Catalunya. (...) - reusdigital.cat

La caminada popular del mes d’abril donarà suport a la lluita contra la diabetis

La segona caminada popular del cicle Rutes Reus d’aquest 2018, que coordina la Regidoria d’Esports a través de Reus Esport i Lleure, es portarà a terme el dia 8 d’abril i es dedicarà a conscienciar la població i recollir fons a favor de la lluita contra la diabetis. En aquesta ocasió el recorregut serà Reus- Vila-seca – Platja de la Pineda i es farà en col·laboració amb el col·lectiu acadèmic Act4health  [...] (integrat per doctorands en biomedicina implicats en la recerca sobre la malaltia) i amb l’Associació de Diabètics de Catalunya. (...)

-reus.cat

Doctorands en biomedicina col·laboren en les activitats en suport a la lluita contra la diabetis

La caminada popular del cicle Rutes Reus d’aquest 2018 del proper 8 d’abril, -coordinada per  la Regidoria d’Esports a través de Reus Esport i Lleure- es dedicarà a conscienciar la població i a recollir fons a favor de la lluita contra la diabetis. Aquest any es farà en col·laboració amb el col·lectiu acadèmic Act4health integrat per doctorands en biomedicina implicats en la recerca sobre la malaltia i amb l’Associació de Diabètics de Catalunya. Aquesta caminada popular té l’objectiu de promoure la recollida de fons que es destinaran a aquesta entitat. “Camina per la diabetis” sortirà a les 9:00 h des de Mas Iglesias, amb un recorregut de 13 quilòmetres. (...)

-diaridigital.urv.cat

©2018 BY CHROME PHD STUDENTS FUNDRAISING TEAM. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM.

  • Instagram Social Icon